Kaarina, rakennuspalo, keskisuuri

”Purkukuntoinen rivitalohuoneisto paloi Piispanristintiellä. Henkilövahinkoja ei sattunut.”

-Tilannehuone.fi

Salo, rakennuspalo, suuri

”Noin 500 neliön maatilan varastorakennus tuhoutui tulipalossa Rekijoentiellä Kiikalassa. Rakennuksessa säilytetyt heinäpaalit tuhoutuivat. Nautakarjaa evakuoitiin varotoimenpiteenä viereisestä rakennuksesta. Jälkisammutus jatkuu pitkälle yöhön. ”

-Tilannehuone.fi

Loimaa, maastopalo, suuri

”Linturahkan turpeenottoalueella syttyi tulipalo Parravahantiellä Mellilässä. Palo osoittautui oletettua pienemmäksi ja se saatiin nopeasti hallintaan ja sammumaan.”

-Tilannehuone.fi

Turku, maastopalo, suuri

”Suuri puujätekasa paloi Vaisteentien ja Messinkikadun kulmauksessa Saramäessä. Palo saatiin rajattua noin hehtaarin alueelle. Yksi palomies loukkaantui lievästi saatuaan vesisuihkun naamansa. Pelastustöitä hankaloitti voimakas ja puuskittainen tuuli. Sammutustyöt jatkuivat lauantai-iltaan saakka. Paikalla oli enimmillään 40 paloautoa ja liki 140 sammuttajaa. Sammutustöiden yhteydessä loukkaantui kaksi palomiestä lieväsi.”

-Tilannehuone.fi

Kemiönsaari, rakennuspalo, suuri

”Neljän huoneiston rivitalo tuhoutui täysin tulipalossa Teollisuustiellä. Talosta ja vieressä olevasta rivitalosta evakuoitiin kaikkiaan kahdeksan ihmistä läheiseen koulukeskukseen. Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Palo sai alkunsa yhden asunnon keittiöstä, mutta tarkemmasta syttymissyystä ei ole tietoa. Paikalle hälytettiin noin 30 pelastuslaitoksen yksikköä Kemiönsaaresta ja lähialueilta.”

-Tilannehuone.fi

Mynämäki, maastopalo, suuri

”Noin 10 aaria maastoa paloi Airikkalantiellä.”

-Tilannehuone.fi

Salo, maastopalo, suuri

”Tuli tuhosi 9 hehtaaria metsää Takapyölintiellä Halikossa. Paikalla on 12 pelastuslaitoksen yksikköä ja Rajavartiolaitoksen helikopteri. Yksi sammutusmies loukkaantui lievästi raajaan ja hänet kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan. Sammutustyöt ja jälkivartiointi jatkuvat läpi yön.”

-Tilannehuone.fi

Sauvo, maastopalo, keskisuuri

”Noin puoli hehtaaria maastoa paloi Alistalontiellä.”

-Tilannehuone.fi

Turku, rakennuspalo, suuri

”Puutalon kellaritiloissa olevassa saunassa syttyi tulipalo Stålarminkadulla.”

-Tilannehuone.fi

Kaarina, rakennuspalo, keskisuuri

”Kerrostalohuoneistossa syttyi tulipalon alku Asematiellä Piikkiössä. Pelastuslaitos sammutti palon ja tuuletti tilat. Ensihoito tarkasti savulle altistuneen asukkaan.”

-Tilannehuone.fi