elo 20 2018

Salo, rakennuspalo, suuri

”Noin 500 neliön maatilan varastorakennus tuhoutui tulipalossa Rekijoentiellä Kiikalassa. Rakennuksessa säilytetyt heinäpaalit tuhoutuivat. Nautakarjaa evakuoitiin varotoimenpiteenä viereisestä rakennuksesta. Jälkisammutus jatkuu pitkälle yöhön. ”

-Tilannehuone.fi

elo 19 2018

Loimaa, maastopalo, suuri

”Linturahkan turpeenottoalueella syttyi tulipalo Parravahantiellä Mellilässä. Palo osoittautui oletettua pienemmäksi ja se saatiin nopeasti hallintaan ja sammumaan.”

-Tilannehuone.fi

elo 10 2018

Turku, maastopalo, suuri

”Suuri puujätekasa paloi Vaisteentien ja Messinkikadun kulmauksessa Saramäessä. Palo saatiin rajattua noin hehtaarin alueelle. Yksi palomies loukkaantui lievästi saatuaan vesisuihkun naamansa. Pelastustöitä hankaloitti voimakas ja puuskittainen tuuli. Sammutustyöt jatkuivat lauantai-iltaan saakka. Paikalla oli enimmillään 40 paloautoa ja liki 140 sammuttajaa. Sammutustöiden yhteydessä loukkaantui kaksi palomiestä lieväsi.”

-Tilannehuone.fi

elo 09 2018

Kemiönsaari, rakennuspalo, suuri

”Neljän huoneiston rivitalo tuhoutui täysin tulipalossa Teollisuustiellä. Talosta ja vieressä olevasta rivitalosta evakuoitiin kaikkiaan kahdeksan ihmistä läheiseen koulukeskukseen. Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Palo sai alkunsa yhden asunnon keittiöstä, mutta tarkemmasta syttymissyystä ei ole tietoa. Paikalle hälytettiin noin 30 pelastuslaitoksen yksikköä Kemiönsaaresta ja lähialueilta.”

-Tilannehuone.fi

elo 07 2018

Mynämäki, maastopalo, suuri

”Noin 10 aaria maastoa paloi Airikkalantiellä.”

-Tilannehuone.fi

elo 07 2018

Salo, maastopalo, suuri

”Tuli tuhosi 9 hehtaaria metsää Takapyölintiellä Halikossa. Paikalla on 12 pelastuslaitoksen yksikköä ja Rajavartiolaitoksen helikopteri. Yksi sammutusmies loukkaantui lievästi raajaan ja hänet kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan. Sammutustyöt ja jälkivartiointi jatkuvat läpi yön.”

-Tilannehuone.fi

elo 06 2018

Sauvo, maastopalo, keskisuuri

”Noin puoli hehtaaria maastoa paloi Alistalontiellä.”

-Tilannehuone.fi

elo 04 2018

Turku, rakennuspalo, suuri

”Puutalon kellaritiloissa olevassa saunassa syttyi tulipalo Stålarminkadulla.”

-Tilannehuone.fi

elo 01 2018

Kaarina, rakennuspalo, keskisuuri

”Kerrostalohuoneistossa syttyi tulipalon alku Asematiellä Piikkiössä. Pelastuslaitos sammutti palon ja tuuletti tilat. Ensihoito tarkasti savulle altistuneen asukkaan.”

-Tilannehuone.fi

heinä 18 2018

Pyhäranta, maastopalo, suuri

”Noin 60–80 hehtaaria metsää paloi Luhdantiellä Santtiolla. Palon takia on evakuoitu paloalueelta ja sen läheisyydestä yli 50 ihmistä. Pelastuslaitos ilmoitti 20.7., että metsäpaloalueelta evakuoidut ihmiset voivat palata kiinteistöilleen. Palossa ei ole tuhoutunut asuinrakennuksia. Paikalla oli ainakin 38 pelastuslaitoksen yksikköä, rajavartiolaitoksen helikopteri sekä puolustusvoimien helikoptereita. Jälkisammutus jatkuu pitkälle ensi viikkoon.”

-Tilannehuone.fi